Perfect (Power) Pilates en Do-In Yoga vanaf september
Perfect Pilates is een training voor het hele lichaam (body and mind). Oefeningen worden gedaan op een matje waarbij rustige bewuste bewegingen worden gemaakt en de diepliggende spieren getraind. Dit klinkt makkelijk maar zo is het zeker niet!

De lessen zijn voor 'jonger en ouder' die zich lekker willen voelen en die willen werken aan een betere houding, sterkere spieren en een strakker lichaam.

De 5 principes van Pilates zijn:
- Concentratie: Volledige aandacht voor elk spiertje dat wordt aangespannen.
- Beheersing: Alle bewegingen moeten beheerst uitgevoerd worden.
- Centrum: De stabiliteit en stevigheid van iemands lijf wordt bepaald vanuit het gebied rond de onderrug en onderbuik.
- Nauwkeurigheid: Elke beweging bij Pilates heeft een duidelijk begin- en eindpunt. Nauwkeurigheid is een must om een doel te bereiken.
- Ademhaling: Zonder goede ademhaling kan niet optimaal gefunctioneerd worden. Dus ook met Pilates is dit een heel belangrijk onderdeel in de lessen.

Nieuw!
Nu is er ook Perfect Power Pilates. Dit is een pittige Perfect Pilates les voor gevorderde pilatesmensen waarin gewerkt wordt met combinaties van oefeningen.

Perfect Pilates kan ook gecombneerd worden met Do-In Yoga. In de combinatieles vormt ontspanning een belangrijk onderdeel. Do-In yoga is een bewegingsvorm waarin gewerkt wordt met het strekken en ontspannen van meridianen, met drukpuntenoefeningen en energieoefeningen. En niet te vergeten het aftasten van je eigen bewegingsmogelijkheden.

Er zijn lessen Perfect Pilates op maandag van 18.45 tot 19.45 uur (startdatum 5 september) en op woensdag van 9.00 tot 10.00 uur (startdatum 7 september). Op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur zijn er lessen Perfect Pilates & Do-In Yoga. Ook op donderdag maar dan van 20.15 tot 21.15 uur is het Perfect Power Pilates. Beide nieuwe lessen starten vanaf 8 september.
De cursussen worden gegeven in Praktijk Hoog Soestdijk aan de Prins Hendriklaan 5 in Soest.
De kosten voor een 10 lessenkaart zijn 115,00 euro (12 weken geldig).

Aanmelden of informatie? Mail of bel Ingrid Sükel, (035) 602 37 54. Of kijk op www.ingridsukel.nl.

Klik hier om dit
venster te sluiten