Skiken? Cursus van drie lessen!
Skiken is een combinatie van skaten (de langlauftechniek) en biken (vanwege de luchtbanden en de sensationele remtechniek). Met de skike kun je op alle verharde en bijna alle onverharde wegen skiken! Bovendien is skiken veilig door het unieke en bijzonder effectieve remsysteem. Leo Schalkx is een gecertificeerde skike-trainer.

De skikecursussen worden op aanvraag door Leo Schalkx gegeven.

Skikelessen duren anderhalf uur en starten doorgaans vanaf parkeerplaats '1000 bomen bos' aan de De Beaufortlaan, langs het spoor, in Soestduinen (zie hier de lokatie).
De eerste les kan ook als kennismakingsles worden gevolgd. De kosten voor drie lessen bedragen 65,00 euro per persoon. Voor de huur van skikes en poles wordt 7,50 euro per les gerekend.

Een kennismakingsles of een cursus aanvragen kan via het e-mailadres: info@nordicwalkingsoest.nl. Of bel met Ben Kersbergen, 06-159 511 67.

Belangrijk! Bij de cursus worden bij voorkeur wandelschoenen gedragen en is een helm verplicht. Het advies is dunne handschoenen, knie- en elleboogbeschermers te dragen. Voor het instellen van de skikes en bepaling van de lengte van de stokken dienen lichaamslengte en schoenmaat bekend te zijn.Meer weten over Skike? Kijk op de websites www.skike.nl en skiken.startpagina.nl. Interesse? Mail naar info@nordicwalkingsoest.nl!

Nordic Walking Soest in Soest Nu: 'Skiken is sensationeel!'
klik hier om meer te lezenKlik hier om dit
venster te sluiten